Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2024!

 

12.07.2016

Σειρά μυστηρίου δια χειρός James Antoniou




Η λογοτεχνική σειρά μυστηρίου και αγωνίας, με τίτλο "Περιπέτεια στην Πάργα", θα συνεχίσει να μας κρατάει συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια του Χειμώνα. Κάθε Παρασκευή, παρουσιάζεται και ένα ακόμη επεισόδιο της ιστορίας του James Antoniou!


Αναμένουμε τα σχόλια σας στο james.d.antoniou@gmail.com
Ζήστε κι εσείς την περιπέτεια!



Το site Patatoukos.com σε συνεργασία με τον διακεκριμένο συγγραφέα James Antoniou, σας παρουσιάζουν την «Περιπέτεια στην Πάργα», μια αστυνομική περιπέτεια μυστηρίου με επίκεντρο την πολυαγαπημένη μας, μαγευτική Πάργα και τους ιδιαίτερα φιλόξενους και γενναίους ανθρώπους της.
 
Η «Περιπέτεια στην Πάργα» δημοσιεύεται σε συνέχειες κάθε Παρασκευή. Πρόκειται για μια λογοτεχνική σειρά μυστηρίου και αγωνίας που θα σας κρατήσει συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια του Χείμωνα και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Πάσχα.
 
Η «Περιπέτεια στην Πάργα» αποτελεί ένα «ζωντανό» έργο, το οποίο διαμορφώνεται ανά επεισόδιο, κάθε Παρασκευή, και αναμένεται να εκδοθεί αφού ολοκληρωθεί η δημοσίευση όλων των επεισοδίων, δηλαδή μετά το Πάσχα.
Φυσικά, είστε ευπρόσδεκτοι να στείλετε τα σχόλια σας και τη γνώμη σας, ανά πάσα στιγμή, και με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε και να επηρεάσετε με τα σχόλιά σας αυτά, τη συνέχεια της ιστορίας! 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΒΕΝΤΕΤΑ: δείτε το Book Trailer

Αναδρομή 2016-2019

2020

Κυκλοφορούν

Συνέντευξη στο StarX

YouTube Book Trailer

Βίντεο: Παρουσίαση στη Σύρο

Βίντεο: Γνωρίστε τη Σύρο

Βίντεο: Παρουσίαση IANOS