Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2024!

 

7.17.2018

Παρουσίαση Βιβλίου: Περιπέτεια στη Σύρο

Η ΝΕΑ Αστυνομική Περιπέτεια του James Antoniou κυκλοφόρησε και παρουσιάζεται στη Σύρο!


https://www.facebook.com/events/253418425252507/
Με ιδιαίτερη χαρά, ο συγγραφέας JAMES ANTONIOU σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΒΟΟΚSTARS, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σύρου Ερμούπολης και το βιβλιοπωλείο Σελεφαΐς, παρουσιάζει στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης την «Περιπέτεια στη Σύρο», το δεύτερο βιβλίο της αστυνομικής λογοτεχνικής σειράς «Οι Περιπέτειες του Αρχιφύλακα Λιαδέλη».

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ:
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018, ώρα 20:00, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σύρου Ερμούπολης

Λίγα λόγια για το βιβλίο:


https://www.youtube.com/watch?v=-Ld-otYYr_U
Η "Περιπέτεια στην Πάργα", το πρώτο βιβλίο της σειράς, δημιουργήθηκε αρχικά ως ένα πείραμα μιας ομάδας φίλων, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία μιας δωρεάν, ηλεκτρονικής, σε εβδομαδιαία βάση, αστυνομικής περιπέτειας. Η δική σας αγάπη, έδωσε τη δυνατότητα στον Αρχιφύλακα Λιαδέλη να βρει τη θέση που του αρμόζει ανάμεσά μας και να μας συντροφεύει πλέον μέσα από τη δική του σειρά βιβλίων.
Το δεύτερο βιβλίο της σειράς "Οι Περιπέτειες του Αρχιφύλακα Λιαδέλη" είναι η "Περιπέτεια στη Σύρο" που μόλις κυκλοφόρησε. 
Μέχρι το επόμενο βιβλίο του Αρχιφύλακά μας, καλή σας ανάγνωση και καλή σας διασκέδαση. 
Με αγάπη,
ο δικός σας «Παραμυθάς»
James Antoniou

Σχετικά με τον Συγγραφέα:

Ο James Antoniou είναι συγγραφέας και μεταφραστής. Έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία, Ψυχολογία και Δημιουργική Γραφή. Με τη συγγραφή ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια, δραστηριοποιούμενος τόσο στη γενέτειρά του, την Ελλάδα, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η μεγάλη του αγάπη είναι η μυθοπλασία, καθώς του αρέσει να δημιουργεί κόσμους στους οποίους μπορεί να χαθεί ο αναγνώστης για να ξεφύγει από τα προβλήματα της καθημερινότητάς του.
Εκτός από τη συγγραφή βιβλίων, έχει ασχοληθεί και με τη συγγραφή μιας σειράς ερευνών και ιστοριών τύπου flash story, δοκιμίων, αστυνομικών σειρών, κ.α. Ουσιαστικά, το βασικό του είδος συγγραφής βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο θρίλερ και το «παραμύθι για ενηλίκους», όπως του αρέσει να το αποκαλεί, είδος το οποίο στο εξωτερικό ονομάζεται «adult fairytale». Ωστόσο, έχει μέχρι τώρα ασχοληθεί και με άλλα είδη, όπως η κλασσική λογοτεχνία, η αστυνομική περιπέτεια και το steampunk.

ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ BOOKSTARS ΚΑΙ ΤΟ Ε-ΒΟΟΚ ΣΤΟ AMAZON KINDLE 

Περισσότερες πληροφορίες:


     



ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΒΕΝΤΕΤΑ: δείτε το Book Trailer

Αναδρομή 2016-2019

2020

Κυκλοφορούν

Συνέντευξη στο StarX

YouTube Book Trailer

Βίντεο: Παρουσίαση στη Σύρο

Βίντεο: Γνωρίστε τη Σύρο

Βίντεο: Παρουσίαση IANOS